My life, a simple story about my travel from overweight to normal size. Also about my everyday life!

Träning

Kategori: Träning

Jag kör igång stenhårt med träningen denna vecka! Mycket att göra så det blir ett snabbinlägg om att det går framåt. Upp i vikt nått kilo och de stör mig trots allt slit.

Nu blir det INGEN götta (trots lite innan drar jag nu ner till 0) och MYCKE träning! :D

Att bara vara!

Kategori: Sånt som bara måste berättas!

Idag blir det pluggdag (i Spanien), lyx eller bara riktigt illa?! Jaadu illa skulle jag svara... :-/
Men men offra en dag till plugg och resterande dagar till sightseeing, tennis, bad, lapa sol och umgås med Silje är inte galet de heller kan jag medge. :-)

Nu plugga så jag kan dra mig ut i solen vid tre och käka paella med massa spanjorskor. :-o see yaah!

Har halvtråkigt...

Kategori: Vardagslivet

Att sitta på ett stillastående tåg känns sådär halvmeningslöst. :/ Finns inget att göra och alla batterier håller på att dö eftersom att det inte finns uttag på tåget. MEN jag är i Spanien snart och de gör mig gladare ;)

Tack å hej!

Spanien

Kategori: Vardagslivet

Imorgonkväll börjar resan genom Sverige och mot destinationen Spanien. :) OCH som jag längtat efter detta. Ska bli riktigt kul att träffa min vän Silje igen för första gången på evigheter. Ska även bli kul att upptäcka Spanien för första gången. :) Det enda som känns drygt är att börja packa...kanske ska börja snart?!
 

Sitter för tillfället bänkad framför tvn och ser på dead zone medans jag pluggar och försöker starta på ett 5sidigt Pm som ska in senast den 19e. :) Att skriva om Historical sociology känns inte riktigt motiverande för tillfället.
 
Ha en trevlig kväll alla! :)

Sånt som känns jobbigt

Kategori: Vardagslivet

Dags att erkänna för sig själv att man varit riktigt stor... För mig var det inte detta som var de jobbigt, utan vetskapen av att man inte gör något åt det. :) Jag måste bara säga tack till gubben som frågade om jag var gravid för ca 1år sedan. Hade inte han sagt något sånt då hade det tagit längre tid innan jag börjat träna och ändra kost vanorna. Så tack till dig, vem du nu än var! :)

Jag var glad då, men jag är gladare nu. :)
 
 
Var stark, det är nyttigt! :)
 
 

Nollor blir ettor

Kategori: Vardagslivet

 
Hejsan hoppsan! :)
Idag är det dags att göra allt nollor under introveckan till ettor! Detta kommer bli så trevligt. ;) Klockan 10 väntar systemet och sedan12.00 är det brännboll som gäller. :)
 
14.00 ska jag till gymmet och träffa instruktören för ett nytt schema på träningen. Kommer nog lägga in mer armar så man får någon styrsel där ;)

Klockan 19.00 är det sedan dags! Sittning och nollor blir ettor. :) Ska bli mycket kul. :) Så med allt detta framför mig säger jag. See yah!

Att testa något nytt

Kategori: Vardagslivet

 
Idag när jag gick på ner på stan för att lämna tillbaka lite filmer tog jag en sväng in på affären och insåg att jag måste testa något nytt. Nutrilett - Quick weightloss!! Varit nyfiken och velat testa ett tag nu och kände att för tillfället passar det mycket bra in i livet att testa, so here we go! :)

Nu är det plugg som gäller ett tag och om en stund bär det även av till gymmet en sväng :)

Livet

Kategori: Träning

Hann fara på gymmet en sväng igår, blev "bara" 3km löpning..men som mamma brukar säga: -"Bättre än att det inte blev något alls". När denna vecka med alla nya studenter och allt är klart då ska jag köra igång på riktigt igen med träningen. :)

Funderade även på att testa allevo, någon som vet om de är bra? Tacksam för åsikter. :)
 
 
I skolan då?! Jaa där är det lika hektiskt som vanligt...vet inte va jag tänkte när jag antog utmaningen att läsa på universitet..suck! Men men 410sidor engelsk bok innan nästa vecka är det väl ingen som dött av? Eller? :)
Dags att läsa nu, hare bra å vi ses!

Skolan igång igen

Kategori: Vardagslivet

Hejhopp, nu är de bara att börja läsa...innan den 11e september ska jag läst ut en engelsk bok på 410sidor! Önska mig lycka till, för de kan jag verkligen behöva!! :D