My life, a simple story about my travel from overweight to normal size. Also about my everyday life!

Mått före och efter :)

Kategori: Sånt som bara måste berättas!

Hej hopp!
Har tråkigt och tänkte att då kan jag lika gärna ladda upp lite före och efter mått på kroppen min, samt för och efter bilder i samma kläder. Tyvärr har jag inte måttat från starten så mätningen börjar ca 9mån efter de att jag körde igång med träningen :) En sammanställning på antal centimeter jag tappat kommer i slutet på denna text. Hoppas jag kan ge er lite motivation att kämpa på! :)
 
Måtten från 28/11- 2011:
Midja: 94cm
Under byst: 89cm
Höft: 112cm
Lår: 73cm
Vad: 41cm
Överarm: 38cm
Rumpa: 129cm
Vikt: 95kg

Måtten den 25/9- 2012:
 
Midja: 85cm
Under byst: 84cm
Höft: 108cm
Lår: 65cm
Vad: 36cm
Överarm: 34cm
Rumpa: 113cm
Vikt: 82,9kg
 
Skillnad i cemtimeter:
Midja: -9cm
Under byst -5cm
Höft: -4cm
Lår: -8cm
Vad: -5cm
Överarm: -4cm
Rumpa: -16cm
 Vikt: -12,1kg
Det var allt för mig denna gång, nu ska jag dra till gymmet med mycket ny och färsk energi! :D

Tisdag! :D

Kategori: Vardagslivet

Hej hopp!!
Idag började dagen med att besöka umg för lite nya ppiller, sånt som man bara måste fixa. Illa är också att de tagit bort rabatten så nu är även ppiller en extra kostnad för mig som student. Men va gör man inte?! :) Bara att köpa och se glad ut! :)

Nu ska jag fixa en massa inför opponeringen imorgon, vet inte va jag ska opponera men de blir till att freestyla och hoppas att man prickar in rätt. :)

Ikväll ska jag på gymmet och springa en sväng och klockan 17.45 ikväll äre dags för bodypump iaf, efter de så blir det hockeybockey!! :D Hoppas på modovinst ikväll :D

En helg att minnas :)

Kategori: Vardagslivet

Hejsan igen bloggen och alla läsare! :)
 

I fredags var jag på hotell och laser med finfina vänner, mycket trevligt var det. Efter nöjeshallen åt vi på bite line och tog oss sedan vidare till hotellet för lite förfestande. :) Allstar blev besökt denna kväll och efter lite dansande och häng så kändes kvällen perfekt. :)
 
Lördagen bestod av häng på subway halva dagen och sedan en powernap innan jag och Bea fixade oss och drog vidare på kårhuset för att träffa en massa folk. Blev inte en lång utekväll för tröttheten och vetskapen om att jag skulle upp var det som tog över. :)

Idag sitter jag hes och laddar för lite knatteskutt, vet inte alls hur det ska gå till med min röst men som tur är har jag Stefan vid min sida som får ta hand om snacket. :)
 

Ha en trevlig dag ni med! :)

Längesedan sist!

Kategori: Träning

Hejsan hoppsan!
Dags att plugga och ligga i så ma kan skicka in uppgiften ikväll. :) Få bli uppesittar"natt", hört att de ska va bra saker på tvn efter 00.00?! Någon som vill joina mig? haha!
 
Nyss varit på gymmet och tränat lite bodypump, mycket trevligt. Blev dock lite besviken på passet då tempot kändes mycket lugnt...meen de va bara att dra upp de egna tempot ;)
Här kommer lite mätningar, före är ca 8månader sedan till idag den 25/10. Några cemtimeter smalare är man ju i alla fall och de känns bra :)
 
 
Nu, tillbaka till att studera! Peace out!

Vänta?! Jag ska ha en kropp också, visst?

Kategori: Vardagslivet

Hejhej alla trevliga läsare. :)
 

Sitter i soffan nu efter att ha stökat på och packat inför hemfärd inom någon kvart, ska bli skönt att lämna "studieorten" en stund. Dock så följer böckerna med, tråkigt nog. :)
Meeen problemet jag har är att kroppen inte existerar längre tror jag, varit på gymmet på två gruppass, först ett pass 45min sh'bam och sedan ett 60min pass med bodypump. :D Mycket givande och slet rejält på kroppen och svettet flödade måste jag säga :)
 
Hej så länge, nu ska jag på bussen snart!!

Zuuuuuuuuuuumba!

Kategori: Träning

Idag blev det 1h Zumba med bästa instruktören ever, imorgon blir det BodyPump med samma instruktör :) Måttlig träning är bra för hälsan, hellre 1h i träningslokalen eller ute i naturen än 24h i soffan eller sängen :D

Lördag åter igen :)

Kategori: Vardagslivet

Igår var drömmarnas dröm skulle jag nog säga!! Helt underbart. :D Fick se Helen Sjöholm framföra underbar sång och Kim Andersson framföra fantastiska tal. Vad mer kan man vilja ha...jo riktigt bra bordsgrannar under banketten och även att slippa ramla under promoveringen. :D
 
Beger mig snart ut på en joggingtur ute i kylan! Får klä på mig ordentligt antar jag :D

10/10-12 What to do?!

Kategori: Vardagslivet

Sitter hemma i soffan efter en sväng på gymmet, blev 30minuter löpning idag innan blåsorna på fötterna sa stopp. :) Skaffade guldkortet så nu kan jag skaka loss på alla de saker som finns att göra på gymmet. Alla gruppträningar, spinning, två gym och simhallen ;D Dags att variera mina träningformer kände jag. :D

Nu sitter jag och tittar på detta:
 
Dags att komma igång och läsa kanske?! :D Att bli lärare är riktigt lärorikt. :O haha

Trääääning

Kategori: Träning

Idag blev det 50minuters löpning på gymmet och det innebar att när man var klar får man denna kommentar av okänd person: "Sjuukt va duktig du är på att springa, imponerad! Jag blir så peppad på att springa när jag ser dig." Vi pratar lite och jag går ännu rödare än jag va därifrån... :D Kanske skulle lagt till att för lite mer än ett halvårs sedan orkade jag inte springa ens 10min xD

Nu har jag lite mer positiv anda och ska sätta mig och skriva ihop ett uppsats pm och läsa lite om förintelsen innan jag ska sova :) Upp och på gymmet halv sju imorgon är planen :)

Bort med gamla mig och in med nya jaget!
 
 
See yah later!

Bibblan i Härnta/ Träning

Kategori: Träning

 
Idag har jag satt mig på Biblioteket i Härnösand för att plugga och börja läsa boken "Echoes of the Holocaust", dock tar det tid att börja. Jag brukar bli så deprimerad av dessa böcker. Någon annan som också känner så? :)


Igår va jag på gymmet och svettades av mig lite. Blev 3km löpning som uppvärmning och sedan blev det ca50minuter i styrkemaskinerna. Känner inte av någon träningsvärk idag...tack och lov! Ikväll/i eftermiddag är de planerat att springa 6km :D Va ett tag sedan ja sprang längre sträckor nu, men jag hoppas de går finfint.
 
See yah later!

Att ge 110%

Kategori: Vardagslivet

Ännu en bok som kan läggas åt sidan :D Mycket skönt och jag ska fira med att ägna 1h ikväll åt gymmet (min egna lilla belöning)! Och som jag kommer njuta av den timmen som jag får vara där. :)

Tills jag ska bege mig dit så är det bara att ta tag i nästa bok och fokusera på att efter den är gjort är jag över halvvägs klar med allt som känts jobbigt den gångna veckan :) Bara 3böcker kvar!! :D
 
 
To be continued?!

En vanlig lördag?! :)

Kategori: Vardagslivet

 
Sitter i soffan och har precis läst ut boken "Beyond the Cultural Turn" mycket intressant bok och jag rekomenderar att man läser den, många tankar som vaknar till liv :) Står bland annat mycket bra om narrativ historia och "all the fuss abour the body". Lite mysig höstläsning om man vill ha sånt!

Ska snart gå och fixa håret och klädseln innan jag ska upp på terminens första sittning "ovvesittningen". :) Med andra ord ska ovven på och följa med denna gång. :D Vi möts igen!!
 
Hockey är livet för tillfället också, min enda hobby bortsett plugget och gymmer...Hv71-Linköping ser ju för tillfället ut att ge Modo en bra chans att ta in lite poäng på Hv i serien och de gillar jag!! :D Om nu Modo är snälla, rara, fina och tar chansen de blir givna. :)
 
Dags att bege sig, ha en bra kväll!

Vill du drunkna?

Kategori: Vardagslivet

Jaa jag vet inte va man ska säga.....har nog aldrig mått såhär dåligt och varit såhär stressad. Jag håller bokstavligt talat på att drunkna i böcker och skolarbete! Tips, vill ni inte göra samma sak...läs inte avancerade kurser xD
Meeen om tre veckor är det lugnare och då kanske jag kan skaffa mig ett liv igen! Ni kan ju höra av er då om ni vill umgås liksom ;)
 

Stressen gör också att jag lagt på mig två kilo, men va gör väl de...snart är de kilot borta igen (efter dessa tre veckor)! Bara lite jädra anamma så! :D