My life, a simple story about my travel from overweight to normal size. Also about my everyday life!

B-uppsats och livet i övrigt...

Kategori: Vardagslivet

Definitivt en lyckad förmiddag, B-uppsatsen klar och inskickad. Dessutom så är opponeringen avklarad och jag vet att jag är godkänd (spännande att se vilket betyg man får dock)! :D Nu är det bara att ta tag i sista uppgiften innan sommaren. De som är ännu bättre är att jag är GODKÄND på ALLT hittills och har nu inte något som ligger och väntar på att göras. ;D Känner att detta kommer bli en bra sommar. ;)

Kul att vara klar med detta iaf ;)

Annars då?! Jaa va händer...efter fredag så kommer jag lägga mig i hårdträning, speciellt efter allt som försvunnit hittills i och med att jag inte hittar tiden mellan sova, äte, plugga. :) Ska bli sjukt skönt och ni kan förvänta er inlägg om hur detta kommer gå. Har dock inte bestämt om jag ska deffa eller om jag ska hitta på något annat kul under 1-25juni?! Tips? :D

Dags för multitaskern att komma ut igen!
Nu är de snart dags för simning, joggning å styrka...multitask?! Ooh jaa!


Livet leker och nu blir det mer plugga!
Ciaao!

Medelpaddeln 2012!!

Kategori: Vardagslivet

Hejhej!

Denna helg har varit något utöver det vanliga (kanske som de flesta helger nu på slutet)! Medelpaddeln kanske inte säger så mycket för er som läser så här kommer en kort förklaring av vad detta är... Medelpaddeln är en tävling där man paddlar en sträcka i selångersån (sundsvall) och klättrar upp för en stege där man ringer i en klocka innan man paddlar tillbaka till mål. :)

Jag kom till medelpaddeln 2011 och förlorade stort, tyvärr! I år mer nytt mannskap i laget som bestod av Robban och Stefan, samt Bea som coach från stranden! ;) 2012s resultat blev att vi faktiskt kom 2a!!! :D Inte vad någon av oss väntat oss, men lika kul för de^^

Lite bilder från tävligen:








Efter denna tävling blev det grillning och flyg å fläkt omkring i sundsvall innan vi på kvällen hamnade på sundsvalls kårhus och såg Loreen ta hem eurovision! :D Somnade vid halv sex och kom tillbaka till Hsand idag!

Med detta sagt och ett stort tack till alla som gjorde kvällen oförglömlig så drar jag mig till sängen. :)

Over and out! :D

Avslutning med styrelsen :)

Kategori: Vardagslivet

Hej hopp!

Nu bär det snart av ner mot staden för att möta upp Bea, Stefan och Robban, dags att fixa lite inför morgondagens madelpaddel. Är ni i Sundsvall kan ni ju komma och hejja på mig, Stefan och Robban. ;)


Även fixat till mig liiite extra inför avslutningsmiddagen som jag ska på med styrelsen i studentkåren klockan 18.00. :)

Ha en bra dag alla!

Burn baby burn

Kategori: Vardagslivet

Heeej hallå!

Idag har det varir en riktigt bra dag, startade med en tur till hamnen med Marina för att sola och plugga. Var riktigt skönt bortsett måsarna som konstant flög över huvudet på en och blåsten från vattnet. Tillslut gick vi upp till studenthuset istället och solade, sjukt varm men grymt skönt!

Vid tre tiden blev det glass på torget med underbra tjejgänget och lite snack i värmen innan jag gick hem och inser att jag bränt mig. :)

Middagen avnjöts med bra sällskap och nu sitter jag framför tvn med lite inglorious basterds. :D

ÄNTLIGEN

Kategori: Vardagslivet

Idag...så som jag väntat på den dagen jag kan säga att min uppsats är KLAR! :D Jag slipper slita ännu en dag till med den uppgiften. Mer än den lyckan så har jag varit ute i de fina vädret på en joggingtur dagen till ära, riktigt skänt var det! :)

Nu blir det till att sova för imorgon ska jag ta mig an den sista uppgiften för terminen. :)
Goder natt!

Träningsvärk och kondition!!

Kategori: Träning

Har nog ALDRIG mått så bra som precis just nu! :D Slagit mig ner i soffan efter att ha avslutat en lunch med fläsk karré, mums. Dock så var det definitivt inte det som va höjdpunkten, utan de var träningen som jag lyckades genomföra idag trots att jag nyss kommit tillbaka efter 3veckor av förkylning och sjukdom. :D

30minuter cykling ca11.10km distans
30minuter jogging ca4km distans
Detta tillsammans landade på kring 700kcal för de som är sugen på den lilla detaljen ;)

Efter cyklingen och joggingen blev det lite annat smått och gott:
plankan 3x30sek
tå-hävningar 2x20st
knäböj 2x15
situps 40st

Nu sitter jag och gårdagens träningsvärk i soffan för att skriva massa uppsats!

Ha en fortsatt bra dag alla!

Norrland <3

Kategori: Träning

Dags att starta dagen med en joggingtur, sedan ska jag sätta mig med uppsatsskrivande tills jag ska ta bussen tillbaka till Härnösand. :) Hoppas alla får en trevlig dag!



Joggingtur och uppsats!

Kategori: Vardagslivet

Idag kommer de bli en 3km's löptur, vilket känns kanonkul! :D Har längtat så länge och nu är det äntligen dags. :D

Annars idag lutar det åt att jag ska sitta och verkligen råplugga och skriva uppsats så att jag kan skicka in den och få den godkänt så snabbt som möjligt. :)

Vill också säga ett stort tack till alla som var med och gjorde kvällen igår oförglömlig. :)

Hockeyn är över... :(

Kategori: Vardagslivet

Jaaadu idag går man och lägger som en bedrövad svensk...sjukt tråkigt att Sverige åkte ut VM i ishockey. Tur att det bara är sport och att man har ett liv att återgå till nu när VM ändå är över. ;) Hade dock gärna levt kvar i hockeylivet ett tag till.

Nu blir det sängen innan jag ska upp imorgon och ta en springtur ute! Jag hoppas att det regnar :D
Goder natt på er alla!

Onsdag!

Kategori: Vardagslivet

Hejsan hoppsan!

Idag ska jag råplugga mestadels hela dagen och kvällen. :) Sitter nu på biblioteket med Marc oxh Totte och försöker hitta inspiraton till att börja skriva en massa. :D

Imorgon beger jag mig till Övik också för ovanligheternas skull! <3 Trerätters och mys med familj, samt morföräldrarna väntar. :) Ska bli trevligt och har mycket sköjj planerat inför den trippen.


Guldkornen i mitt liv!

Kategori: Vardagslivet

"Somebody that I used to know" av Gotye & Kimbra, samt Gavin Mikhail...ljuder högt ur högtalarna på min dator denna morgon när jag sitter och funderar på allt som händer i min lilla bubbla. Jag har levt ett liv på 21år och haft riktigt med underbarheter, jag skulle inte säga någonsin att jag haft det jobbigt. Om man definerar jobbigt som tuffare än att en pojkvän gör slut eller att någon i närheten dör av cancer eller ålderdom, vilket jag gör i detta fall.

- Jag har två vänner jag vill hylla extra mycket, som har hjälpt mig oerhört mycket nu de senaste två åren. Genom studier och även till att hitta ett "jag" som jag trivs med. Jag vill att de ska veta att utan deras stöd och uppenbarelse så hade jag inte klarat mig lika bra! <3 När jag varit som gladast har ni gjort mig ännu gladare och när jag varit nere har ni lyft mig upp till skyarna. :) -



Just nu har jag i en veckas tid har jag dock känt mig tom...som att det finns ett stort hål i bröstet där de råder total stillhet! Vad är då detta?! Svaret är att jag inte vet, samtidigt är det inte något som stör mig. Something that I used to have....

Fortfarande förkyld sätter jag mig nu i soffan för att focusera på skolan och sånt som ska vara klart innan sommaren börjar. Träningen får ännu ett tag ligga i vila...tyvärr! När värmen kommer, förkylningen är bortblåst och skolan är lugn igen så kommer jag satsa 110% och mer på att komma igång igen.
Jag kan trots detta trösta mig med att lchf fungerar helt okej och att jag är nästan 1kg lättare även denna vecka, trots förkylning och ingen träning på snart 3veckors tid. :/

Peace out! :D

Hemtenta klar och lite rengöring?!

Kategori: Vardagslivet

Hejsan, denna vecka har det varit hemtentamen hela veckan, igår natt skickade jag in de sista av tentan och idag vaknade jag med en lättnadskänsla. :D

Idag är det paus till 14.00 och då är det detta som ligger i planeringen ;)



Ansiktsmask och "allrengöring", kan de bli bättre?! NEJ! :D

Klockan 14.00-17.00 blir det fortsatt plugg och en massa uppsatsskrivande...innan jag ska göra kväll och bänka mig framför tvn för hockey och fredagsmys! ;)

Sanningens ögonblick!

Kategori: Träning

Sitter och lyssnar på måsarnas skän samtidigt som jag ser solen utanför fönstret...det är alltid lika kul att sitta med en hemtenta och traggla. Med ett jädra annamma och skrivkraft i fingrarna så ska jag ta mig igenom den!

Klockan fem kommer jag iaf att ta en powerwalk, känns kanonbra eftersom de är första gången jag ens lyckats med de sedan jag blev sjuk och krasslig för mer än en vecka sedan! :D Väl hemma igen tänkte jag också testa på att fixa lite plankan, situps å armhävningar, samt de vanliga knäövningarna som jag gör för att reparera mitt knä. :)



Med kraft och styrka ska jag lyckas! :D

Stolt svensk!

Kategori: Vardagslivet

Ja va ska man säga, just för tillfället kan man ju inte vara annat än stolt svensk?! Trots att Danmark har ett sämre lag på papper så kan jag inte riktigt greppa att det redan står 0-4 i matchen Danmark-Sverige i hockey vm! :D

Denna vecka ligger jag verkligen i hårdplugg, med en tenta som sträcker sig måndag-fredag så har jag de jag gör...nämligen hoppas på att skriva något vettigt. ;)

Ännu en trevlig sak som skett mig är att förkylningen som jag haft svart två veckor börjar släppa och jag hoppas på att kunna ta mig till gymmet igen inom en snar framtid. :D

Nu ska jag se på mer hockey, hopp hej! :D

Bang a bomerang!

Kategori: Vardagslivet

Hejsan, nu har jag varit ute på äventyr skulle man lätt kunna säga! Fram och tillbaka till Göteborg över en natt är ju inte något som sker kontinuerligt kan jag lätt säga. :) Men kul varne å de ska ske en gång till inom snar framtid. :D

Nu till de jag egentligen tänkte på...satt och kikade runt på facebook och hittade en massa gammla bilder av mig, samt nya! Tiden går fort och vissa saker man gör i sitt liv kommer man försöka undvika resterande del av det. Hittade nämligen denna bild på mig:



Glamorös, visst? Tro att jag vägde 95kg vid denna tidpunkt... Känns hemskt att säga då viktuppgången (från min tidigare vikt) skett under mindre än ett år. :o

Detta är jag idag (bilden kan ljuga lite då den är tagen från sidan):



Ännu tänker jag inte sluta kämpa! Jag hoppas att ni aldrig hamnar i den sitsen jag gjorde...för de är inte lätt att ta sig tillbaka och jag vet inte hur många gånger jag har legat i tårar och svett över att de är kämpigt. MEN har ni hamnat där så kan jag bara säga en sak, varje ynka litet steg som tas tillbaka är som en stor chokladkaka i belöning!

Peace out!

Göteborg

Kategori: Vardagslivet

Jaa, va ska man säga!
Idag bär det av mot Göteborg för att bo på hotell och ha de trevligt. Tråkigt att jag bara kommer stanna över en natt dock måste jag säga. Tillbakaresan sker redan på onsdag.

Samtidigt som jag ser fram emot detta har jag drabbats av världens värsta förkylning och jag har kommit efter med träningen, vill börja träna igen!! :( Men den som väntar ut förkylningen är starkare efteråt har jag hört, så jag får leva på de orden. Tills dess blir det promenader och vila.

Hörs!