My life, a simple story about my travel from overweight to normal size. Also about my everyday life!

Skule nationalpark (entré nord)

Kategori: Träning

Idag har varit en bra dag! Var hos tandläkarn och kom hem utan hål, vilket sparade plånboken från att öppna sig och detta i sin tur gav mig ett leende på läpparna. :D

Sedan så begav jag mig iväg på en jogging/gångtur till sommarstugan (i skule nationalpark), mycket trevlig tur på sammanlagt 8,6km :D Hann även nästan undan regnet som bara var skvitter de sista 200meterna till bilen, väl inne i bilen började det spöregna. ;)

Bilder från dagens tur:













Ciao!

Deppigt värre tyvärr!

Kategori: Sånt som bara måste berättas!

Hejsan, har en dag då ja känner att de mesta är emot mig. Såna dagar man inte vill ha tyvärr.. Träningen idag och allt har gått kanonbra. Lika bra som träningen förra veckan gick, men jag vet inte..på nått sätt ser jag inga resultat. :-( Skulle behöva något drastiskt som ger mig en extra kick... Målet jag vill nå innan Bulgarien känns långt borta och svårt att klara på den tid som är kvar, vilket känns sjukt tråkigt. :-/ Så frustrerande att inte se med egna ögon...

Denna vecka blir det total koll på kaloriintag och inget fika, småkäk eller götta. :-) Hoppas och håll tummarna med mig att det går framåt snart igen å inte mer bakåt. :-/ Jag vill nå mitt mål!

Bilder då och nu:
(ska ta bättre jämförelsebilder snart)





Grillkväll!

Kategori: Vardagslivet

Ikväll är det grillkväll som gäller!! Kanske man ska börja fixa till sig snart?! ;) Var ner på stan och fixade det sista inför kvällen och nu sitter jag i soffan och taggar för fullt...snaaart ska jag dra igång musik på hög volym också!

Men då till den jobbigaste frågan...VAD ska man ha på sig? Lutar åt att de bli shorts å nå linne, men jag vet inte än. Tiden får väl kanske utvisa det. blir som vanligt att man byter om 10ggr innan jag är klar.

Kan även tillägga att jag tappat ännu en cm i midjan och än går det framåt!




Over and out för denna gång!

Träning ger en bra start på dagen

Kategori: Träning

Grejjern de^^
Gav mig imorse ut på en joggingtur med syrrans hund (som jag tar hand om över helgen)! :-) Sjuuukt svettigt då jag tagit alldeles för mycke kläder på mig och trodde att de skulle vara kallt ute. :-)

2,5km blev det iaf nu på morgonen vilket gav en kanonstart på dagen. :-) Ska snart hoppa in i duschen och sedan bege mig ner på stan. :-)

Dagens träning är avklarad!

Kategori: Träning

Idag blev det 2,80km löpning i skogen, riktigt skönt och det gick mycket bättre än jag förväntade mig! Vilket gör att det är ännu skönare. :)

Efter löpningen blev det 60situps och sedan 3x30sek plankan. :D



Nu har jag hällt i mig en massa vatten och ätit några körsbär, sängen kommer att bli skön ikväll! Imorgon ska det bli en längre sträcka och hårdare träning. ;)

Löpning och ridning

Kategori: Träning

Idag har varit en bra dag! Började morgonen med 1h ridning med min moder, gick halv okej! Svettig och fräsch va jag i alla fall när jag var klar. :)

Sedan flöt dagen på och jag var på jobbet på en utbildning till klockan 16.00 då jag åkte hem och tog på mig löpardressen. 2,5km löoning avverkade jag innan middagen. :D



Nu blir det bio ikväll!

Lchf

Kategori: Vardagslivet

Nu är det så att jag slutat med lchf, härmed kör jag på en vanlig kost men med reduserad del kolhydrater. :) Så mindre kolhydrater än vanligt men inte helt utplockat. Detta på grund av "sjukdom" som gör att jag måste äta saker med kolhydrater. :)

Keep up the good work!

Träning är underbart

Kategori: Träning

Idag som skulle vara en vilodag blev det lättare träning ändå! Hade fullt med energi och kunde inte låta bli. ;) Blev 5km promenad och efter promenaden så blev det 70 situps mixat med 3x30sek plankan. :)

Skönt med träning! :D Öka, kämpa!

Här kommer mixade bilder från helgen:






Träning som lönar sig!

Kategori: Träning

Hejhej!!

Idag har jag på olika håll fått roliga reaktioner i min viktnedgång. Kul att veta att man lyckas med de man tar sig an! Innan Bulgarien den 26e så är det nu bara 1,7kg kvar av det delmål jag satt upp (under 80kg)! Detta känns absolut riktigt skönt. :D :D

Till veckan har jag planerat att köra 100%ig träning mån-sön!
Måndag: Promenad + ridning
Tisdag: Jogging + mage
Onsdag: Jogging
Torsdag: Ridning?!
Fredag: Promenad
Lör-Sön: Ej planerat än. :) Gymmet kanske?! :)

I och med allt annat så har man fixa utseendet också, lite nytt inför sommaren! :)

Äntligen!

Kategori: Vardagslivet

Hejsan hoppsan! :)

Idag ska jag klippa mig, och som jag väntat på det... Känns lite jobbigt i och med att jag inte klippt mig på länge så halva håret lär ju åka av idag (suck)! Bild kommer sedan. :)

Saknad till Taizé

Kategori: Vardagslivet

Måste skriva av mig (eller bilda av mig)! Saknar verkligen Taizé och alla mina vänner som brukar sammanstråla där. Sjukt jobbigt att jag inte hade möjlighet att åka till Frankrike iår för att träffa alla. Ett kort och ett halsband fick jag dock av mina underbara tyskar. :) <3

Här kommer några bilder från 2011:









Platsen och ni är saknade! <3

Träning

Kategori: Träning

Kalla det träning eller vad man vill, men idag blev det 1,5h på hästryggen. Riktigt skönt och kändes sjukt kul att det gick så bra trots att mitt knä inte varit med mig tidigare gånger uppe på hästryggen. :)
Idag gick de som i ett gehu och jag har aldrig känt mig så stolt när jag klivit av som jag gjorde idag. Blev till och med en förlängd tur. :)



Nu ska jag resterande del av kvällen bosätta mig i soffan och lösa en massa korsord. ;)

Livet går framåt!

Kategori: Vardagslivet

Hejsan, nu var det längesedan jag skrev och detta har väl fruktansvärt många anledningar men den största är stressen som infunnit sig i slutet på skolterminen. :)

Och denna vecka är inte bättre...upptagen till måndag nästa vecka, vilket i sig är sjukt trevligt! :D Fullt med jobb, vänner hemifrån man ska umgås med och en hel del annat  trevligt med familj och läkarbesök.
Denna vecka ska jag komma igång med hårdträning också som de är planerat!! Kommer bli kanonkul att börja satsa igen nu när man har lite mera tid för det. :)



Kom ihåg! Ett leende säger mer än tusen ord. :D