My life, a simple story about my travel from overweight to normal size. Also about my everyday life!

Time for some change

Kategori: Vardagslivet

Hejsan!
Längesedan jag gjorde något inlägg nu, haft en del att göra och ska såsmåningsom ta upp skrivandet på riktigt igen. :) Till dess tänkte jag göra ett kort och snabbt inlägg. Börja med att säga att jag tappat 4kg till i min minskning och de gör mig glad att veta att jag snart når mitt första mål och sedan ser jag vad som händer efter de :)

Har även gjort en mindre förändring och fixat mitt hår...känns ovant när jag varit riktigt blond hela livet, men måste säga att det känns riktigt bra! :)

Fredag! :)

Kategori: Vardagslivet

Idag blev det bodypump på gymmet efter en relativt lugn dag! Kvällen sedan har mestadels bestått av mys och allt va en trevlig hemmafredag kan innebära :) HarryP med en sovandes Bea och en vaken Stefan! :D
 

Do not stop fighting

Kategori: Sånt som bara måste berättas!

"Få har dött av att kämpa vidare, många av att ge upp"
Svenska arméns överlevnadshandbok
 
Spanien 2012-09
 
Livet må vara jobbigt ibland och fyllt av motgångar men utan dessa alla motgångar skulle inte alla medgångar förmodligen kännas så pass sköna som de faktiskt gör. Var positiv och möt varje motgång med lite hopp om att de ska bli bättre så går det tillslut. Jag tror inte livet är till för att gräma sig och gräva ner sig, utan är till för att leva! Leva med råge och må bra när man gör det. De fanns en tid då jag tyckte att livet var jobbigt och svårt, men jag lyckades vända det och är nu oerhört tacksam och glad att jag har de liv, vänner och familj jag har! :)
 
Idag har jag faktiskt varit "lite" dum och gått på gymmet med en liten förkylning, men överraskande nog gick den över och nu känner jag inte av den alls. Lyckades även springa 6,5km på 45min trots att det känns som om att det var riktigt längesedan jag ens satte min fot på löpbandet. Mer löpband mellan zumban och bodypumpen :D Galet fantastiskt!!

Imorgon blir det plugg på bibblan med Marina och kanske även några fler glada själar! Då ska jag verkligen kämpa för att få forkningsläget på uppsatsen klart så att jag kan börja med mina enkäter. kan ju behövas då det är 3veckor kvar tills de ska lämnas ut. :) Hoppas på att kunna formulera de bra så att jag får några svar som kommer kunna passa bra in i min uppsats :)
 
Plus att man nu avslutade kvällen med att se Sverige vinna över England med 4-2...inte helt galet de heller!
Med detta inlägg hoppas jag att alla har en fortsatt bra kväll och en riktigt bra morgondag :D

Äntligen!

Kategori: Träning

Äntligen får man känna enorm lycka när modo lyckas göra mål efter 3 mållösa matcher! Mycket uppskattat och jag kommer sova mycket skönt med denna vetskap. :) Även skönt att de klättrade en placering, hoppas den behålls en stund nu bara eller att de klättrar ännu mer :D Modo Hockey <3
 
Blev även lite Bodypump nu på kvällen, mycket trevligt! :D 60minuter och jag känner verkligen att jag lever... Men de är så det ska vara helt enkelt. :D

Nu ska jag sova och imorgon ska jag upp och skriva lite mer på C-uppsatsen :D Ska försöka komma någon vart imorrn ha ja bestämt. :) Tänkte även ge en styrkekram till alla mina vänner som just nu har det svårt i livet! Ni är värda att må bra och jag hoppas det blir bättre inom kort :)
 
 
God kväll på er alla! :D

Måndag igen...

Kategori: Träning

Hejsan alla trevliga människor! :)
Idag är det måndag och det ska bli en dag som tillägnas åt pluggandet och hoppas på att komma en bra bit på vägen. Idag ska nämligen helst hela forskningsläget i uppstasen skrivas och även metod och bakgrund. Dock är jag glad för jag är snaart klar med bakgrunden...framåt går det alltså i alla fall! :D Har även en underbar person som stöttar mig genom pluggandet idag och ger mig småsaker att le åt gång på gång, bra avbrott i allt studerande.:)<3
 
Ikväll ska jag och Bea i vanlig ordning ta oss till zumban och tappa nått extra kilo förhoppningvis ;) Är du i Hsand tycker jag att du ska ta dig till simhallen och delta du med!! Inget du kommer ångra. :)
 
 
Avslutar med en bild från helgens bravader. :) Bittens kvällen på lördagen var definitivt en höjdpunkt denna helg!
Ha en fortsatt bra måndag och tänk på att det bara är 4dagar kvar till fredag!!! ;D

Fredag och helg :)

Kategori: Vardagslivet

Hej hopp!
Igår var det halloweenfest som gällde, jag var rödluvan och polade med edward och snövit! :) Mycket trevligt. :)

 
Idag är de film och mys som gäller. Börjar med lite hockey Sverige-Finland och sedan är Paranormal3 beräknad att slås igång. Just nu sitter vi bara och väntar på att beställa lite pizza. Första gången jag äter pizza på väldigt länge, känns redan som jag syndat och jag har inte ens ätit nått än :P


Ny outfit

Kategori: Vardagslivet

Måste ju lägga upp en bild på mitt nyaste inköp :-D Mycket glad över de inköpet :)

BodyPump!

Kategori: Träning

Hejhopp,
klockan 16 idag är de dags för ett pass med bodupump. Jag hoppas innerligt att jag har någon där som jag känner! Jag blir så sjukt mycket mer taggad då. Hittills ha jag fått träna de passen själv, tyvärr! Kanske dags att försöka hitta någon som är villig att dela med dig;)