My life, a simple story about my travel from overweight to normal size. Also about my everyday life!

Bloggen död för tillfället

Kategori: Sånt som bara måste berättas!

Hejsan, alla ni som läser får ursäkta att bloggen är nere för tillfället. Mycket att göra och inte haft tid med bloggande. :)

Julen gick fint mina presenter bestod av; träningskläder, handduk och bälte med vattenflaskor för jogging ;)

Min bästa present: Under 80kg ÄNTLIGEN! :D Men innan sommaren ska jag vara på minst 75kg :) Håller allt jag har på att jag lyckas :D

Åter kommer när det är lugnare igen, ha de bra så länge! Och gott nytt år på er om jag inte hinner säga de senare :)

Snart så!

Kategori: Vardagslivet

5kg kvar att tappa tills mitt mål är nått!! :D

Idag ska jag plugga och planerar att gå på gymmet efter jag träffat läraren om ja hinner! Hoppas hoppas!! Dock så mycket i skolan nu så vi ser väl. :)

HA EN BRA DAG! :D

Until your gone

Kategori: Träning

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag hemma i soffan hos föräldrarna och ska snart till att börja fila på den nästan färdiga enkäten till uppsatsen, inom 1månad är man klar med uppsatsen för denna termin...bara att börja nästa C-uppsats. Ska bli så fruktansvärt skönt när jag kan lämna dessa bakom mig :)

Igår va en riktig funderardag..om man nu skulle kunna kalla de så! Varför ska vi människor ha så mycket att fundera på varje dag. Det finns inte en sak under en dag man gör utan att man måste fundera över konsekvenser och följder. Dagens samhälle är inte ett samhälle jag skulle leva i om jag fick välja, jag skulle hellre gå tillbaka till jägarsamhället, bortsett jämnställdhets missen då ;) Idag är det allt för mycket som kretsar kring pengar, pengar å åter pengar...tänk att slippa fundera över om man har råd till att hitta på något verje gång man ska till att göra något annat än vanligt. :) Inte bara pengar att fundera kring som stör mig utan även att allt ska vara styrt av massa ideal idag. Ideal, pengar och sura människor!
Något jag stör mig på är media och alla lättstötta människor! Nå finns de väl mer vettiga saker att skriva om i tidningarna än de skrivs om idag. Vem vill egentligen veta va Tom Cruise gör just nu?! Vem vill veta att Lindsey Lohan åkte fast för 10000000 gången?! :o Är det de som är viktigt i dagens samhälle? Är det verkligen de som gör att du vill leva en dag till...mer skvaller!
Och sedan alla lättstötta människor, varför vaknade ni på fel sida varje dag detta år? Gick med i en grupp på facebook där man publicerar humor, humor kan i min värld röra allt från blondiner, barn, djur och jaaa allt som man känner för att skämta om eller med! Men nejdå inte ens folk som går med i en sån grupp kan uppskatta skämten utan att måsta kommentara många negativt. Jag blir upprörd över samhället jag lever i! Skulle vi verkligen dö av att ta bort all media och bli lite positivare? Fick jag välja hade jag INTE valt att leva idag.
 
 
Såååå nu till roligare saker när jag avreagerat mig lite! :p Idag ha jag tänk fixa 100situps blandat mellan vanliga och cykelsitups. Blir nog öven plankan idag, måste komma igång med den igen :D Sedan sitter jag och funderar starkt på att dra ut på en joggingtur, -16 ute är de enda som stoppar mig för tillfället!! Hmmm...kanske blir det cykel istället trots att jag inte gillar att cykla. Lite plugg först och 13.00 blir det nog ändå en kort springtur... :D
 
Tjing! :D

Ny målsättning!!

Kategori: Sånt som bara måste berättas!

Hejsan alla goa läsare!
 
Igår blev det utgång med några kompisar i Övik, vilka de känns som evigheter sedan jag träffade. Detta gjorde att de blev en riktigt trevlig kväll bara genom att få umgås med dem igen :) Först startade vi hemma hos Linnea innan vi drog ut på olles en sväng, kvällen avslutades med att jag la huvudet på kudden och insomnade snabbare än snabbast ;)

Snön faller ute också vilket gör mig, vinetälskande person, mycket överlycklig!! :D
 

Imorse när jag klev upp blev det en vägning också då jag kände att ja ville se vad utgången hade "förstört", istället för att dö av besvikelse så inser jag att ytterligare lite försvunnit. Vågen stod nämligen på 80,4kg :D Glad tjej och nu ca.15kg lättare sedan jag började!! :D

Alla där ute, håll tummarna för modo nu!